Тренінг «Твоє здоров’я - в твоїх руках»

21 квітня 2026 року для студентів групи СПфмб-1-24-3.0д Фахового коледжу «Універсум» Київського столичного університету імені Бориса Грінченка з нагоди Дня Коледжу та в межах декади природничих дисциплін був проведений тренінг на тему «Твоє здоров’я - в твоїх руках».
Захід було спрямовано на актуалізацію питань збереження та зміцнення здоров’я молоді, формування свідомого ставлення до власного способу життя та підвищення рівня обізнаності студентів щодо факторів, які впливають на фізичний і психічний добробут.
Під час тренінгу здобувачі освіти активно долучалися до роботи, брали участь в інтерактивних вправах, обговореннях та творчих завданнях; розробили «Формулу здоров’я», де студенти визначали ключові елементи фізичного, психічного та соціального добробуту. У процесі роботи учасники продемонстрували розуміння базових понять, пов’язаних зі здоров’ям, та усвідомили його важливість як однієї з найвищих життєвих цінностей.
Тренінг «Твоє здоров’я — у твоїх руках» став ефективною формою роботи зі студентською молоддю, адже поєднав у собі теоретичні знання та практичну діяльність. Він сприяв формуванню усвідомленого ставлення до власного здоров’я та мотивації до ведення здорового способу життя.

Модератор: Ганна Сітало, викладач циклової комісії природничих дисциплін.

Тренінг «Твоє здоров’я - в тво...