Майстер-клас «Суперперлини: техніки сферифікації в молекулярній кулінарії»

08.04.2025 р. на засіданні гуртка "Косметична хімія" було проведено майстер-клас «Суперперлини: техніки сферифікації в молекулярній кулінарії».

Мета заходу:

  • ознайомити учасників з основами молекулярної кухні з акцентом на методах сферифікації;
  • навчити практичних технік прямої та зворотної сферифікації для створення кулінарних шедеврів з рідким центром і гелевою оболонкою;
  • розвивати творчий підхід та інноваційне мислення в приготуванні страв, які поєднують науковий підхід і гастрономічну естетику.

Модератори заходу: Наталія ВАРДА та Софія ДУБИЦЬКА.

Майстер-клас «Суперперлини: те...
Майстер-клас «Суперперлини: техніки сферифікації в молекулярній кулінарії»
Майстер-клас «Суперперлини: те...
Майстер-клас «Суперперлини: техніки сферифікації в молекулярній кулінарії»
Майстер-клас «Суперперлини: те...
Майстер-клас «Суперперлини: техніки сферифікації в молекулярній кулінарії»
Майстер-клас «Суперперлини: те...
Майстер-клас «Суперперлини: техніки сферифікації в молекулярній кулінарії»
Майстер-клас «Суперперлини: те...
Майстер-клас «Суперперлини: техніки сферифікації в молекулярній кулінарії»